SantiRodrigo_profiles
Santiago Rodrigo
Postdoc Researcher
Post-doc researcher in quantum-related projects @N3Cat. Looking into quantum multi-core architectures, quantum short-range networking, and quantum compiling. Thrilled by whatever feels like climbing a mountain (hiking included!)

Santiago (Santi) Rodrigo holds two bachelor's degrees in EE & CS ('16, CFIS program, Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech), as well as a master's (best academic record of the '18 class) and a PhD degree ('23, cum laude) in Computer Architecture from UPC. He has been a visiting researcher at Northeastern University (2017). His research interests are quantum computer architecture, multi-core quantum computing, and quantum networking.